Loppisrundan i Fjärdhundraland

Lördag–Söndag 11–12 Juli 2020 kl 11–17 är det loppisrunda i Fjärdhundraland! Då samlas många säljare på olika platser och lockar till årets bästa loppisupplevelse längs småvägarna, nära Stockholm, Uppsala, Enköping och Västerås.

Loppisrundan är en runda för dig som letar de gömda skatterna, prylar som har det lilla extra, men också för dig som gillar återbruk och återanvändning.

Nyheter

Vill du vara med på Loppisrundan 2020?

Loppisrundan 2019 lockade köpare i massor och vi skulle haft plats för många fler säljare! Har du grejer du vill sälja? Fyll in en intresseanmälan så får du en inbjudan att sälja på Loppisrundan 2020 när det är dags: https://forms.gle/EqUV4nhU3FpvBiDN7

Var med och sälj på Loppisrundan 2019

Det här platserna är med på Loppisrundan!  På varje ställe finns det möjlighet att boka in sig och vara med och sälja. Anmäl dig till adresserna nedan. Orresta Golf & Konferens Anmälan: Broby Gård – Vintage Inredning & café galleri Anmälan: Härnevi plantskola Anmälan: Stallgymmet Anmälan: Långtora Mat & Logi Anmälan: …

Vad tyckte du om Loppisrundan?

Loppisrundan 2018 blev en helg med mycket solsken och fina dagar på Fjärdhundralands småvägar! Vad tyckte du som besökte oss i helgen? Svara gärna på två frågor i formuläret här. Tack!