Så här funkar rebusrundan

I år är det 61 av Fjärdhundralands medlemmar som har anmält sig att vara med på rebusrundan.

Ta en titt i den ”Komprimerade arrangörslistan med översiktskarta” och se respektive arrangörers öppetdagar, samt vad som serveras på rebusstället. Det finns en karta längst ned som visar var rebusställena finns. I komprimerade arrangörslistan ser du även vilka arrangörer som har toalett och vilka som är nya rebusarrangörer för 2024. Klickar du på rebusställets ”kartindex” länkar du dig till googlemap för navigering. 

Länken tillKomprimerad arrangörslista med översiktskarta

Vill du ha mer information om rebusstället bläddrar du dig fram till förteckningen över deltagande arrangörer.

I ”Vinstlistan” ser du  de vinster som du kan vinna.Varje arrangör bidrar med en vinst

Rebuspoäng 

För varje rebus man löser rätt, får man en rebuspoäng. När man får fem rebuspoäng är man med i utlottningen av de fina priserna. Får man 10 rebuspoäng får man två vinstchanser, därefter ger 10 nya rebussvar en extra vinstchans.

 För att uppmuntra besök hos arrangörer i Fjärdhundralands utkanter (markerade med dubbelt) ger en löst rebus 2 rebuspoäng. 

Registrera dina rebussvar

Rebussvar rebusrundan 4 -5 maj

När du avslutat din rebusrunda registrerar du dina svar i den här länken “Lämna dina svar”. Samtidigt väljer du bland de vinster i vinstlistan som rebusarrangörerna skänkt och som du kan vinna om du har tur i vinstdragningen. 

Senaste dag att registrera ditt svar är söndagen den 12 maj. Om du istället vill posta ”Svarskortet” skall det vara tillhanda senast torsdagen den 9:e maj. Adress Carl-Erik Ekblom Frösthults Brunnby 11, 749 72 Fjärdhundra

Rebussvar Instagrem/Facebook

Svaret för Instagrem/Facebook rebusen i sex delar registrerar du också i formuläret Lämna dina svar” . Svarsrutan för Instagram/Facebook rebusen finns först i listan där rebusdagarnas rebussvar skall registreras..

Samma inlämningstider som för rebusrundan 4 – 5 maj.

Du som endast lämnar svar för instagram/Facebook går förbi resten av de uppgifter som skall registreras och klickar på skicka.

Vinst, till en vinnare, ett presentkort på 500 kronor som kan användas i Fjärdhundraland,

Utskrifter

Det finns flera dokument som kan vara bra att ha utskrivna inför och under rebusrundan.

“Översiktskarta med komprimerad arrangörslista”, “Arrangörslista med all information”, “Vinstlista”, och “Svarskort”.  Klicka här så når du sidan där du gör utskrifterna.