Var med på Loppisrundan 8–9 juli

I år bjuder vi även in loppisställen som inte är medlemmar i Fjärdhundraland ekonomisk förening. Nu ska hela området sjuda av loppisgläjde!

Loppisrundan är en mycket uppskattad runda, som ger besökarna möjlighet att göra loppisfynd samtidigt som de får njuta av go-fika och härliga matupplevelser i Fjärdhundraland.

Som icke medlem kommer du att presenteras på Fjärdhundralands loppisrundas hemsida tillsammans med alla andra deltagande loppisställen – dels på en karta och dels i en lista över alla loppisställen.

Öppetdagar och tider

Loppisrundan genomförs under två dagar men du har en möjlighet att välja att bara vara med en av dagarna. Det är viktigt att hålla öppet under hela tiden lördag 8/7 kl 11– 17, söndag 9/7 kl 10–16 de dagar du valt.

Anmälan

Anmälan gör du i formuläret nedan (följ instruktionerna) och skall vara insänt senast den 22 juni. Deltagaravgiften för evenemanget är 500 kronor oavsett om du väljer ena eller båda dagarna.

Du betalar avgiften med swish eller bankgiro direkt efter du gjort din anmälan i formuläret nedan och senast den 22 juni.

Swish-numret är 123-261 4832, bankgironumret är 735-2693. Se i formuläret nedan vad du skall ange i meddelandefältet.

Frågor? Kontakta Anki Lindberg 072-234 78 33, [email protected]

Anmälningsformulär

Bekräftelsemail kommer att skickas till denna adress.

Kommer att vara rubrik för ditt loppisställe på hemsidans deltagarlista och karta. Exempel “Kalle Karlsson i Danskebo”.

Vid betalningen med swish eller bankgiro ange i meddelandefältet ditt namn du angivet här plus texten “2023 Loppisrundan”. Exempel "Kalle Karlsson 2023 Loppisrundan".

Har du vissa varor (teman) i loppisen som du vill profilera kan du ange det här. (Det du skriver här kommer att visas på hemsidans deltagarlista för ditt loppisställe)

Peka ut din plats för loppisstället. Klicka på kartan för att placera ut markören, zooma sedan in och flytta den till exakt plats. Du kan också börja med att skriva adressen.