Vill du att ditt intresse ska vara en viktig del av Fjärdhundraland? Gå med i en arbetsgrupp, eller starta en. Ni får stöd från styrelsen med hur arbetet kan läggas upp, en del pengar finns för marknadsföring av resultatet och styrelsen kan också hjälpa er med att hitta ytterligare resurser.

Varje grupp sätter upp ett långsiktigt mål, och ett mål för det kommande året. Då vet vi vart vi är på väg, och når snabbt ett konkret resultat.

Här är några exempel (sammankallande inom parantes). Är det något som lockar dig? Hör av dig eller fyll i formuläret längst ner!

  • Rebusrundan (Calle Ekblom, 070-521 07 49, ).
    Rebusrundan är en runda då vi lockar en bred publik för att tävla genom att lösa rebusar, men samtidigt handla och uppleva allt vi har att erbjuda.
  • Mat & människor  (Gunnar Rundgren,  070-5180290, ).
    Vi lyfter fram all den goda maten i Fjärdhundraland! Det är dags att visa Uppsala, Stockholm och Västerås att det här deras bästa område för mathantverk.
  • Tuva & täppa (Gunilla Lundell, 070-539 04 82, ). Trädgårdsrunda med öppna trädgårdar.
  • Cykling (Thomas Björk, ‭070-899 29 19‬, ).
    Gruppen planerar landshövdingens besök sommaren 2018, men lägger också upp planer för cykelrundor/-paket.

… vad mer kan vi göra för våra besökare? Naturturism, fågelskådning, cykelturer, husbilsparkeringar, runstensturer … Möjligheterna är stora, och det blir lättare när vi gör det tillsammans.

[contact-form][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’De här borde vi göra!’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]