Nu satsar vi på Rallyloppis i Fjärdhundraland! Du som har loppis, eller en lokal kan vara med som ett av de ”nav” där utställare kan hyra in sig.

I två år har Fjärd100% ordnat Rallyloppis i Fjärdhundrabygden. I år gör vi det tillsammans och utvidgar till en Rallyloppis i Fjärdhundraland som går av stapeln 1–2 juli.

Fyll i intresseanmälan här!

Tanken är:

– att du medlem som redan har loppis på gården eller har tillräckligt med prylar för att kunna ha en loppis ska vara med

– att bygdegårdar, hembygdsgårdar och andra samlingslokaler ska kunna vara med och vara ett av de nav där man kan hyra in sig som utställare

– att du som har ytor under tak som ridhus, lada/uthus också kan vara med som ett av de nav där folk kan hyra bord

Naven blir de ställen som marknadsförs t.ex på kartan. Ni betalar en avgift för marknadsföringen på 500–1000 kr (summan beror på hur många som kommer med) och tar en lämplig avgift av dem som hyr in sig hos er.

Naven är medlemmar, men utställarna som hyr bord behöver inte vara det.

Om ni vill får ni gärna ha ett tema – t ex 50/60-tal, barnloppis, hästloppis, antikviteter, hantverk, design eller vad det nu kan vara.

Vår förhoppning är att vi ska få med lokaler i hela vårt område, med spännande teman. Då kan det här bli stort och locka mycket folk! Tack vare att vi är på ställen med gott om plats (inkl parkeringsplatser) blir det lättare med logistiken.

Vi kommer i övrigt att arrangera och marknadsföra efter ungefär samma mall som övriga rundor. Det blir ett sätt att få ut nya grupper på våra vägar, som också upptäcker fikaställen, gårdsbutiker och andra sevärdheter.