– Känner du till Fjärdhundraland? – Javisst, det är ju Upplands Toscana!

Det svaret fick Cecilia på Visit Uppland när hon var ute och pratade Fjärdhundraland. Så är det 🙂

Vi är idag över sjuttio medlemmar, och har en bra position med många bra småföretag och föreningar och vacker natur. Vi är välkända i närområdet, är ett mycket bra område för mathantverk, har en bra relation utåt. Jobbar vi tillsammans med marknadsföring och utveckling inför 2015 kan det vara året då vi börjar synas på riktigt!

Utvecklingsgrupper

Vill du att ditt intresse ska vara en viktig del av hur Fjärdhundraland presenteras 2015? Gå med i en arbetsgrupp, eller starta en. Nu har vi några månader på oss, och vi kan ha kommit långt innan det blir vår. Ni får stöd från styrelsen med hur arbetet kan läggas upp, och en del pengar finns för marknadsföring av resultatet.

Här är några exempel (sammankallande inom parantes). Alla är välkomna att vara med – hör av dig!

… vad mer kan vi göra? Lämna dina ideer här!

[contact-form][contact-field label=’Namn’ type=’name’ required=’0’/][contact-field label=’E-post’ type=’email’ required=’0’/][contact-field label=’De här borde vi göra!’ type=’textarea’ required=’0’/][/contact-form]