Höstglöd i Fjärdhundraland – söndag 12 oktober 2014 – tema ”Människor emellan”

Enköpings kommuns Höstglöd är väl inarbetat och förra året deltog flera medlemmar under Fjärdhundralands ”samlande paraply”. Då hade vi många besökare hos Lundellska Galleriet i Karleby och i år har Kerstin Johansson bjudit in oss. Fördelar med gården Övre Gästre är synhåll från väg 70, plats för alla i Kerstins rymliga ridhus och gott om parkering för besökare på stallplanen.

Varför bör du vara med? Det är kul att samverka. Några av Höstglöds ledord är möten, mat och människor och det stämmer bra med vår vision och med de flesta verksamheter i vår förening. I oktober är säsongen i avtagande och då är Höstglöd ett gyllene tillfälle till både gratis marknadsföring och extra försäljning. Alla fullvärdiga medlemmar deltar dessutom kostnadsfritt (serviceavgiften täcker allt gemensamt inräknat marknadsföring). Att många medlemmar deltar ökar också intresset från våra besökare.

Hur går det till? Anmäl omgående (senast torsdag 21 augusti) ditt intresse att delta till och meddela om du vill vara med i intressegruppen ”Höstglöd i Fjärdhundraland 2014”. Intressegruppen väljer en person som är sammanhållande och bestämmer tid för ett första möte om hur arrangemanget skall se ut. Är du med kan du påverka – inte annars!

Fjärdhundralands deltagande i Höstglöd beror på din medverkan – hör därför av dig direkt!

Styrelsen Fjärdhundraland ekonomisk förening (Bengt Alfredsson)